Verslag 2e vuuravond: Kijk omhoog!

Gepubliceerd op 27 november 2021 om 12:43

Kijk omhoog!

Dat was het thema waarin spreker Matthe Vos ons meenam aan de hand van het wonder van de opwekking van Lazarus.

We werden bepaald bij 2 mogelijke reacties op dat wonder: een groot geloof of ongeloof.

Jezus riep met luide stem: Lazarus kom naar buiten. De steen voor het graf werd weggerold, net zoals dat later bij Jezus het geval was en het wonder geschiede dat Lazarus naar 4 dagen opstond uit de dood.

Ook wij hebben allemaal een geheim achter die steen in ons leven, wat het ook mag zijn: een verborgen zonde, onbegrip, twijfel, pijn en verdriet over iets, ziekte. Zeg het maar.

Wat is onze reactie? Wijzen wij de kracht van Jezus die ook in ons leveren wonderen wil doen af of kijken we in geloof en vertrouwen omhoog en vragen we Jezus om ook in ons leven een wonder te doen?

Met een grote groep mannen mochten we een mooie avond beleven. Een avond van aanbidding, ontmoeting en inspiratie. Een avond vol bemoediging om mee te nemen naar huis.

Dank aan de mensen die de catering van de avond verzorgden. We konden op deze koude avond na het officiële gedeelte nog even gezellig napraten bij de vuurtonnen onder het genot van een warme bak snert (die er wel inging) en een drankje.

De volgende avond zal zijn op vrijdag 21 januari (zie ook de agenda) en wij van de commissie kijken er alweer naar uit. Jullie ook?

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb